Ferieudflugter

Ud i det blå med Menighedsplejen

Fire gange om året arrangerer Roskilde Domsogns Menighedspleje udflugt for enlige forsørgere med børn. Udflugterne foregår i de fleste skoleferier: Vinter-, påske-, sommer- og efterårsferien. Vi har været i Experimentariet, Zoologisk Have og BonBon-land, men udflugten kunne også være en tur på Strøget eller til Kronborg.

Der er tale om endagsudflugter, hvor vi tager afsted sammen, men hvor den enkelte familie også får mulighed for at opleve på egen hånd.

Praktiske oplysninger:

Tid og udflugtsmål:

Tidspunkt og udflugtsmål offentliggøres her på hjemmesiden og i den ugentlige annonce i Roskilde Avis.

Pris:

Deltagelse er gratis.

Mød pandaerne i påsken

Er du enlig forsøger med børn?

Så vil vi gerne invitere dig og dine børn med på tur til Københavns Zoo. Mere end 4000 dyr fra alle egne af kloden står klar til at give jer en spændende oplevelse – og der bliver også rig lejlighed til at boltre sig på havens mange legepladser.

Praktisk information: Turen foregår lørdag d. 13. april. Afgang med bus kl. 10.00 fra Konventhuset, Domkirkestræde 10. Hjemkomst samme sted ca. kl. 16.45. Vi sørger for entré, frokost og drikkevarer. Tilmelding: Der er plads til 50 deltagere, og tilmelding foregår efter “først-til-mølle”-princippet. Kontakt Erik Kristiansen på tlf.: 20 49 17 55 eller erik.roskilde@gmail.com for at sikre jeres plads. Tilmelding er bindende.

Vi glæder os til en hyggelig tur!

Roskilde Domsogns Menighedspleje