Børnesorggruppe

Sorggruppe for børn - Har du mistet din mor, din far, en søskende eller en god ven?

Er du ml. 8-12 år, og har du mistet en, der stod dig nær, har vi et godt tilbud til dig i vores sorggruppe. Her mødes du med 6-8 andre børn, og får mulighed for at være i et fællesskab sammen med andre, som ved, hvad det vil sige at miste.

Føler du dig alene?
Det kan være rigtig svært at tale med en udenforstående om det at miste, uanset om du har mistet søskende, far, mor eller andre, der stod dig nær.

Kender du disse følelser:
Vrede? At du let bliver ked af det? At du føler dig alene i hele verden? At det kan være svært at tale med andre om din sorg?

I sorggruppen får man mulighed for at dele sine tanker med andre, som kender de samme følelser.

Er det relevant for dig, eller kender du en, der kunne have glæde af sorggruppen, så kontakt koordinator: Cecilie Hiline Christensen, tlf.: 61263075 eller mail cecilie@kidscoach.dk - også bare for en uforpligtende samtale.

Gruppeledere

- Cecilie Hiline Christensen, børne/ungdoms- og familievejleder

- Susan Walldén, sygeplejerske og certificeret mindfullnessinstruktør.

Mødetid og sted:

Vi starter en ny gruppe op d. 11. december og mødes derefter hver 2. mandag i lige uger, kl. 16.00-18.00 i Domkirkestræde 8, på 1. sal.

Ekstra:

Der afholdes 3 familiedage for familierne til de børn, som deltager i sorggruppen, hvor man får mulighed for at høre mere om, hvad sorggruppen går ud på, hvad børnene får ud af det og ser eksempler på aktiviteter i gruppen.

Yderligere info:

Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte formand for menighedsplejen sognepræst Paul Kofoed Christiansen på tlf.: 21201985 eller mail: pkc@km.dk