Kom med til babysalmesang og oplev et tæt samvær med dit barn igennem musikken

Babysalmesang er for små børn (2 -10 mdr.) og deres forældre. Til babysalmesang bliver salmerne sunget, vugget og danset ind. De små vil opleve en verden af blide og hidtil ukendte lyde, der stimulerer deres sanser og de voksne vil opleve et tæt samvær med deres barn igennem musikken.

En mor der tidligere har deltaget med sin dreng fortæller:

Jeg har været utrolig glad for det og det har været dejligt og ikke mindst sjovt at se hvordan vores lille søn løbende begyndte at lære sangene og lydene fra instrumenterne. Nogle af sangene har været tilpas nemme i teksten til, at jeg har kunne synge dem herhjemme også - og har endda fået farmand til at synge med også :-). Der har været en dejlig afslappet stemning på holdet, hvilket har været rigtig skønt. De små bebser har været omkring i hele kirken og har siddet i rundkreds i døbefonten :-) Det er ikke hver dag man får lov til det :-) Jeg vil varmt anbefale det til andre mødre”.

Babysalmesang ledes af Hanne Tofte Jespersen, organist, musiker og ledende kraft i Insektudsigten.

Babysalmesang er gratis.

Aktuelt i 2018