Sommerkoncerter

Årets sommerkoncerter - slut for denne gang

Årets sommerkoncerter er forløbet helt igennem fantastisk. Raphaëlisorglet har både været igennem den tyske, franske, italienske, engelske og spanske orgellitteratur - og herunder alt fra barok til romantisk til improvisation på stedet. Som noget nyt i år har vi holdt koncertintroduktioner før koncertstart og har fået positive tilbagemeldinger på dette - så mon ikke, at vi fortsætter med det til næste år?

Sommerkoncerterne er en mangeårig tradition i Domkirken og det kan vi også mærke på vores gæster - der er velkendte ansigter, der tropper op torsdag efter torsdag - uanset om det er 30 grader og solskin, eller om det står ned i stænger. Vi er meget taknemlige for et så engageret og dedikeret publikum.

Nu går efterårssæsonen i gang i Domkirken og den byder på lige så meget skøn musik med Domkirkens mange kor og musikere. Vi håber, at se jer i til f.eks. Kaffe&Klassisk i Konventhuset eller Drengekorets 'Messias' opførsel i december. Tak for dette års sommerkoncerter!

Årets programbog

Læs programbogen for musikåret i Roskilde Domkirke her eller hent et trykt eksemplar i Våbenhuset.

Koncerterne er gratis. Alle koncerter begynder kl. 20.00.

Inden hver sommerkoncert er det muligt at høre en introduktion kl. 19.30. Introduktionerne kan omhandle aftnens program og solist, udvalgte værker og komponister, samt Raphaëlisorglet og musikhistorisk nedslag.

Med mindre der er givet særlig tilladelse, må der ikke foretages musikoptagelser under koncerterne.

Det er på grund af klækkelig økonomisk støtte framenighedsrådet, at det er muligt at afholde koncerterne med gratis adgang. Hvad der kommer ind i kirkebøsserne, vil tilfalde Domkirkens musikliv.

Domorganist
Kristian Olesen