Sommerkoncerter

Årets sommerkoncerter - slut for denne gang

Årets sommerkoncerter er forløbet helt igennem fantastisk. Raphaëlisorglet har både været igennem den tyske, franske, italienske, engelske og spanske orgellitteratur - og herunder alt fra barok til romantisk til improvisation på stedet. Som noget nyt i år har vi holdt koncertintroduktioner før koncertstart og har fået positive tilbagemeldinger på dette - så mon ikke, at vi fortsætter med det til næste år?

Sommerkoncerterne er en mangeårig tradition i Domkirken og det kan vi også mærke på vores gæster - der er velkendte ansigter, der tropper op torsdag efter torsdag - uanset om det er 30 grader og solskin, eller om det står ned i stænger. Vi er meget taknemlige for et så engageret og dedikeret publikum.

Nu går efterårssæsonen i gang i Domkirken og den byder på lige så meget skøn musik med Domkirkens mange kor og musikere. Vi håber, at se jer i til f.eks. Kaffe&Klassisk i Konventhuset eller Drengekorets 'Messias' opførsel i december. Tak for dette års sommerkoncerter!

Årets programbog

Læs programbogen for musikåret i Roskilde Domkirke her eller hent et trykt eksemplar i Våbenhuset.