Juleaften i Konventhuset

Kom med til Juleaften i Konventhuset...

Roskilde Domsogns menighedsråd inviterer til juleaften i Konventhuset kl. 17.00 - 21.30 med julemiddag, dans om juletræet, gaver og en hemmelig gæst.

Tilmelding

Tilmelding til Juleaften i Konventhuset, foregår på den første lørdag i december kl.10-12 i Konventhuset, Domkirkestræde 10, 4000 Roskilde.

Deltagerpris: 100 kr. (Betales ved tilmelding)

Frivillig

Har du lyst til at være frivillig medarbejder, er du velkommen til at ringe til Lis Kjær, tlf.: 46 35 28 38 og forhøre dig, om der er brug for flere medarbejdere. Du kan også sende en mail til: liskjaer4000@gmail.com

Der bliver afholdt informationsmøde for hjælperne en aften i begyndelsen af december.

Hjemtransport

De gæster, der ved tilmelding har sat kryds ved hjemkørsel med taxa, må væbne sig med tålmod, når tiden er kommet til, at man skal hjem. Det giver sig selv, at der er lang ventetid, når der er henimod 70 personer, der gerne vil hjem på samme tid.

Det bliver organiseret sådan, så de, der bor nærmest, bliver kørt hjem først, så taxaen hurtigt kan nå at komme tilbage og hente flere gæster så hurtigt som muligt.